HEVES ÉS VIDÉKE BŰNMEGELŐZÉSI ALAPÍTVÁNY

KÖZÖS ÜGYÜNK A BIZTONSÁG!

Get Adobe Flash player

Adója 1%-ával támogassa az alapítványunk bűnmegelőzési munkáját  !

1.Kérjük töltse le és nyomtassa ki adó 1%-os nyilatkozatát:


 

2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét,
majd a lezárt borítékot
a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.

3. Juttassa el munkáltatójához vagy a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. KÉRJÜK, a 19133737-1-10 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel az alapítványunk bűnmegelőzési munkáját!
 


 

Heves és Vidéke Bűnmegelőzési Alapítvány

Adószám: 19133737-1-10

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja az alapítványunk bűnmegelőzési munkáját!
 


 

Mit kell tennie?
A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, akkor 2015.február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nek, vele együtt az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot.
2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, 2015.május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
3. Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2014. évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet, 2015.május 20-ig. Kérjük, írja be Alapítványunk adószámát: 19133737-1-10
4. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2015. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve kérünk aláírni) vagy elektronikus formában.

 
 

Felhívás: